Κλείσιμο
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζητηση
Filters
RSS

Blog

CREATORS..... Assemble!

Γιατί Creator Motherboard και όχι Gaming Motherboard;

Περισσότερα

Τα Δίκτυα 5ης γενιάς

Η νέα εποχή στον κόσμο του διαδικτύου πλησιάζει, καθώς η ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών δικτύων 5ης γενιάς (5G) είναι προ των πυλών, αλλάζοντας τις ζωές μας προς το καλύτερο! Τα πλεονεκτήματα που θα επιφέρουν είναι πoλυάριθμα..

Περισσότερα

ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και περισσότερο δικτυωμένος το IoT δημιουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο συσκευών που ανταλλάσσουν τακτικά δεδομένα μεταξύ τους. Όπως έχουμε γράψει και αναλύσει σε παλαιότερο άρθρο που αναφέρεται στο όφελος του Internet Of Things (IoT) στη ζωή μας, ήρθε η ώρα να δούμε και να κατανοήσουμε περισσότερο τη χρηστικότητα και τα οφέλη της τεχνολογίας αυτής σε ένα μεγάλο τομέα που είναι η ‘’έξυπνη’’ θέρμανση στα σπίτια μας.

Περισσότερα

H SAMSUNG ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ GALAXY S9

Περισσότερα

ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ NOKIA 8110 ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

 

 H Nokia μετά την περσινή πετυχημένη αναβίωση του μοντέλου 3310, ετοιμάζεται να επαναφέρει στην κυκλοφορία και ένα ακόμα θρυλικό μοντέλο, το Nokia 8110, το οποίο έχει μείνει στην ιστορία και για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε στην ταινία Matrix.

 

 

Περισσότερα

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ INTERNET OF THINGS ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

 

Το ΙoT (Internet Of Things) αναφέρεται στη σύνδεση αντικειμένων μέσα σε ένα ενεργό δίκτυο για τη διευκόλυνση της διαχείρισης και συλλογής δεδομένων. Χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα επικοινωνίας για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου, το IoT χρησιμοποιεί αισθητήρες, κινητές συσκευές, βιομετρικά στοιχεία, νανοτεχνολογίες και συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο για να ενισχύσει τις αλληλεπιδράσεις και να αποκτήσει σημεία δεδομένων μεταξύ φυσικών και μη φυσικών αντικειμένων.

Περισσότερα

Το Apple HomePod ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

NOKIA PHONES 2017 REVIEW